Megszólalt Kóbor János fia a drámai utolsó napokról

Kóbor János, énekes, búcsúztató, halál, Bazilika, megemlékezés, haláleset, meghalt. Szent István Bazilika, 2021.12.17.
Vágólapra másolva!
Kóbor Dániel a családjától, a két kislányától kap rengeteg támogatást ahhoz, hogy folytatni tudjon mindent. Az Omega legendás frontemberének fia először nyilatkozott édesapja elvesztése óta. Elmesélte, mi volt az utolsó személyes emléke az édesapjáról. 
Vágólapra másolva!

- kezdte a Blikknek adott interjúját Kóbor Dániel.

Kóbor János fia az exkluzív interjúban arról is mesélt, a gyerekei adnak neki energiát ahhoz, hogy megbirkózzon a gyászidőszakkal.

Kémiát tanultam, de váltottam a multimédiára. Élvezem ezt a munkát, a látvány, a tökéletes élmény megteremtését a koncerteken, a videótrükköket. Rengeteg turnén voltam az együttessel, és Mecky hol munkatársként, hol a fiaként kezelt" - folytatta, amikor a lapnak az apjával való viszonyáról mesélt.

Hozzátette, Kóbor János nem sokat betegeskedett, ezt pedig minden bizonnyal az apjától örökölte.

A koronavírus-járványról pedig ezen a véleményen volt:

Amikor kórházba került, kétségbeesés hallatszott a hangján.

Amikor kórházba került, ugyanezt éltem át még egyszer. Az első három napon tudtunk beszélni, és ő nyugtatott, hogy csak a biztonság kedvéért jött be, de már nagyon unja, haza akar menni. Ekkor hallottam életemben utoljára az apám hangját. Tizenegy óra volt. Anyám délután háromkor még beszélt vele, Zsóka, a felesége pedig este tizenegykor. Másnap már azzal hívtak, apu az intenzívre került, súlyos állapotban" - mesélte a fia.

Az interjú végén Kóbor Dániel elmondta azt is, a nyilvánosság kizárásával a család is végső búcsút vesz: hamvainak egy része a Balatonba, a másik része a bazilikába kerül majd.