Életveszélyesen megütötte ismerőse apját egy egri férfi

Vágólapra másolva!
Egy 26 éves éves egri férfitól pénzt kért kölcsön az egyik ismerőse. Később azonban a férfinak szüksége lett volna a pénzre, ezért sürgette a törlesztést. Ezen összevesztek egymással, majd az ismerős apja ki akarta békíteni őket. A férfi erre úgy megütötte az apát, hogy az életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

Az ismerős 2020 nyarán kért kölcsön a férfitól 20 ezer forintot. Abban állapodtak meg, hogy részletekben fogja visszafizetni.

A férfinak azonban nem sokkal később anyagi gondjai lettek, ezért minél hamarabb vissza akarta kapni a pénzét.

2020. július 8-án a munkából hazafelé tartó ismerőst megállította az utcán és azt mondta neki, hogy adja oda neki az aznapra kapott fizetését. Ezen összevesztek, majd az ismerős felajánlott 2 ezer forintot. A férfi ezt kevesellte, összeverekedtek, majd elvett az ismerősétől 5 ezer forintot.

Ekkor odament hozzájuk az ismerős apja, aki ki akarta őket békíteni.

A férfi azonban úgy megütötte az arcán, hogy elájult és elesett a betonon. A koponyája több helyen eltört, ami életveszélyes sérülés.

Az ügyészség önbíráskodással és életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 3 év 6 hónap börtönbüntetésre.