Hidvéghi Balázs: A bevándorláspárti európai baloldal és a Soros-hálózat is beszáll a magyar választási kampányba

HIDVÉGHI Balázs
Budapest, 2020. december 16. Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
A bevándorláspárti európai baloldal és a Soros-hálózat is beszáll a magyar választási kampányba - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője csütörtökön Strasbourgban a magyar közmédiának adott nyilatkozatában. Hozzátette, az európai parlamenti képviselők levele azt mutatja, hogy a bevándorláspárti európai baloldal és a Soros-hálózat is teljes gőzzel beszáll a magyar választási kampányba.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs arról nyilatkozott, hogy európai parlamenti frakciók képviselői levelet küldtek az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetnek (EBESZ), hogy teljes körű misszió felügyelje a magyarországi parlamenti választásokat.

Hidvéghi Balázs aláhúzta, nincs új a Nap alatt, a kezdeményezők között ott vannak a már jól ismert, Soros-hálózathoz tartozó NGO-k, például az Amnesty International vagy a Helsinki Bizottság, és az ezeket a szervezeteket évek óta kiszolgáló, bevándorláspárti EP-képviselők.

Közölte, az EP-képviselők levelét az a zöldpárti Daniel Freund írta, aki öt évig maga is az egyik Soros-szervezettől kapta a fizetését, a Transparency International nevű NGO-nál dolgozott, most pedig EP-képviselőként folyamatosan Magyarország megbüntetését követeli.

- mondta Hidvéghi Balázs.

Elmondta azt is, hogy

Forrás: MTI/Kovács Attila

A politikus szerint külön szégyenteljes és árulkodó, hogy az aláírók között ott vannak a Gyurcsány-féle DK-s, illetve a Magyarország ellen Brüsszelben folyamatosan uszító momentumos EP-képviselők is.

- húzta alá. Hidvéghi Balázs szerint nyilvánvaló, hogy a bevándorláspárti, európai baloldal a Gyurcsány-Márki-Zay féle magyar baloldalt akarja hatalmon látni, ezért most megtette az első lépést, hogy nyíltan beavatkozzon a magyar választásba.

- szögezte le.

- mondta a képviselő.