Brutális részletek derültek ki a bajóti gyilkosságról - videó

a bajóti gyilkosság tetthelye
a bajóti gyilkosság tetthelye
Vágólapra másolva!
Emberölés miatt indítványozták a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ügyészei annak a nőnek a letartóztatását, aki január 1-jén ököllel, majd baltával is rátámadt az élettársára, akinek a testét végül meggyújtotta. 
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk, január 1-jén, késő este brutális gyilkosság történt egy bajóti házban, amelyben egy pár élt. Valamin összevesztek, aztán a 37 éves nő rátámadt az idős férfire.

Többször és nagyon erősen előbb ököllel, majd baltával megütötte a férfi fejét.

Aztán egy kabáttal letakarta a felsőtestét, a kabát alá pedig fahasábokat és papírt tett, és meggyújtotta az ekkor már eszméletlen, nem mozduló férfit.

Élettársa a helyszínen meghalt, a nő pedig elment otthonról.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a férfi halálát "a koponyára mért többrendbeli, nagy erejű erőbehatás eredményeképpen kialakult nyílt agyroncsolódás okozta.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nőt, aki beismerő vallomást tett. A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája pedig egy hónapra elrendelte a letartóztatását, mivel az ügyészek szerint a nő esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.