Eltűnt egy 14 éves lány Kunszentmártonban

pinty rebeka
Vágólapra másolva!
A kunszentmártoni rendőrök a lakosság segítségét kérik Pintye Rebeka felkutatásában, a 14 éves lány december 29-én az esti órákban távozott ismeretlen helyre, azóta hollétéről nincs információ.
Vágólapra másolva!

A 14 éves Pintye Rebeka december 29-én este a lakásáról ismeretlen helyre távozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a kunszentmártoni rendőrség a lakosság segítségét kéri a lány felkutatásában - írta meg a police.hu.

Rebeka kb. 160 cm magas, telt testalkatú, barna szemű. Haja barna, hosszú, dús.

Pintye Rebeka kb. 160 cm magas, telt testalkatú, barna szemű. Haja barna, hosszú, dús.Eltűnésekor fekete színű melegítő alsót, kék pólót, sötétkék színű dzsekit és fekete edzőcipőt viselt.

Forrás: Police.hu

Eltűnésekor fekete színű melegítő alsót, kék pólót, sötétkék színű dzsekit és fekete edzőcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Pintye Rebekát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.