26 éve halottnak hitt gyermeke nyomára bukkant egy piliscsabai nő

Vágólapra másolva!
Halottnak hitt gyermeke nyomára bukkant egy piliscsabai asszony. A nő abban a hitben élt az elmúlt évtizedekben, hogy kislánya alig egyhetesen meghalt még a kórházban, de nemrég váratlan fordulat történt - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A kislány koraszülöttként jött a világra 1995-ben egy fővárosi kórházban, de légzéstámogatásra szorult, ezért átvitték egy másik kórházba. Az anya úgy hitte, a kislánya rendben van, ám amikor hat nap után telefonált, hogy menne a gyermekéért, azt mondták neki, hogy a kislánya meghalt - írta az esetről a Blikk.

A váratlan fordulat nemrég történt, ugyanis kapott egy értesítést arról, hogy a halottnak hitt gyermeke nevére kiállítottak egy számlát, ő pedig utánajárt és kiderítette, hogy

a kislánya állítólag hivatalosan nem is lett halottnak nyilvánítva.

Az asszony itt másodszor is összetört, a lapnak azt mondta, nem tudja, hogy ennyi idő elteltével mennyi esélye van arra, hogy megtalálja, de szeretné megtudni, mi az igazság, még ha anyának már biztosan nem szólítaná a gyermeke.

Ha tényleg életben van, valószínűleg nem tud az egészről semmit és úgy gondolom, nem is a saját nevét használja már - mondta. Kislányom, ha magadra ismersz, kérlek, jelentkezz!" - üzente az asszony a lapon keresztül.