Több, mint egy éven keresztül dílerkedett egy keceli család

Vágólapra másolva!
Több, mint egy éven keresztül kizárólag dizájnergrogok árusításából élt egy keceli férfi és a családja. A  családfő által beszerzett szintetikus drogokat kiporciózva kínálták eladásra a helyieknek, vásárlóik között több kiskorú is volt. A férfi indőnként maga is fogyasztott a drogokból. Az alufóliába csomagolt drogot a legváltozatosabb rejtekhelyen tárolták: a műanyag teraszasztal üreges lábában, a kandalló tűzterében a hamuban, illetve az udvari farakás között.
Vágólapra másolva!

A munkaviszonnyal és jövedelemmel nem rendelkező keceli férfi

2019 nyarától a 2020 szeptemberében történt elfogásáig az élettársa és a fia segítségével szintetikus drogokat, például kristályt, cracket, ecstasy-t és bikát kínált eladásra, ebből éltek.

Forrás: ügyészség.hu

Az új pszichoaktív anyagokat és az amfetamint a férfi szerezte be, melyekből ő maga is fogyasztott. A fehér port adagonként 1.000 forintért árulta. Hogy elkerülje a lebukást, a férfi drogokat tartalmazó csomagokat a vevők megérkezéséig

a lakás különböző pontjain, többek között a kandalló tűzterében, a hamu között, a teraszon lévő műanyag asztal üreges lábában, illetve az udvari farakás között tárolta.

Forrás: ügyészség.hu

A kiskőrösi rendőrök a családi házban tartott kutatás során a hálószoba szekrény tetején elrejtett pénztárcában és a konyhafiókban is találtak több tucat „kristályt" és bika drogot tartalmazó alufóliacsomagot, a mérlegen pedig ecstasy maradványt.

Forrás: ügyészség.hu

Vevőkörükbe a felnőttek mellett több 18 év alatti fiatal is tartozott. A dílerkedésben a férfi élettársa is segített:

a vevők a közösségi levelezőrendszerben nála rendelték meg az drogot így az asszony több száz csomag kábítószer eljuttatásában vett részt. Ám arra is volt példa, hogy

a kiszállításba bevonták a fiukat is, aki épp hogy nagykorú lett.

Forrás: ügyészség.hu

Az ügyészség a családtagokat új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel vádolja.