Deák Dániel: Nekünk még a baloldalból is a legrosszabb jutott

Pride-felvonulás Budapesten, Pride, Budapest, Budapest Pride 2021, LMBTQ, LMBT, LGBT, 2021.07.24., Párbeszéd Magyarországért, Párbeszéd, Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, főpolgármester
Vágólapra másolva!
Nekünk még a baloldalból is a legrosszabb jutott – tartják sokan, és nem alaptalanul – írja közösségi oldalán Deák Dániel. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint miközben a magyarországi baloldali és liberális politikusok dühtől eltorzult fejjel mindennek elhordták a magyar miniszterelnököt, a szintén liberális francia elnök kulturált módon arról beszélt, hogy ugyan sok kérdésben nem értenek egyet „Viktorral", de ennek ellenére közösen dolgoznak egy sikeresebb Európáért - tette hozzá Deák.
Vágólapra másolva!

Deák Dániel a Facebookon azt írta:

"Nekünk még a baloldalból is a legrosszabb jutott – tartják sokan, és nem alaptalanul".

Hozzátette, hogy hétfőn egymás után adták a tévében az élő parlamenti közvetítést, majd Orbán Viktor és Emmanuel Macron közös sajtótájékoztatóját. Kiemelte:

Deák szerint:

Mint arról az Origo beszámolt, 2007-ben járt utoljára francia elnök Magyarországon.

- hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az Emmanuel Macron francia államfővel közösen tartott sajtónyilatkozatában hétfőn Budapesten.