Az ágyneműtartóban találtak rá a rendőrök egy sorozatbetörőre

Vágólapra másolva!
A bátonyterenyei rendőrök az ágyneműtartóban találták meg azt a 19 éves férfit, aki több lakásból is loppott Bátonyterenyén és Mátraverebélyen. A rendőrök őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök december 14-én délelőtt egy bátonyterenyei családi házhoz mentek, mert bejelentették, hogy a helyszínen bántalmazás történt.

A rendőrök átvizsgálták a szobákat, és az egyik szobában az ágyneműtartóban egy férfit találtak.

A helyszínen a rendőrök

megállapították, hogy a mátraverebélyi férfit lopás miatt körözik,

emellett Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Forrás: Police.hu

A férfi idén Bátonyterenyén és Mátraverebélyen összesen négy lakásba tört be, és különböző értékeket vitt magával.

Március 12-én éjjel a városban egy raktárhelyiség ablakát betörte, és fém polcokat lopott el. Egy hónappal később a férfi egy családi ház ajtaját feszítette fel, és az épületből 100 000 forint értékben vitt magával kéziszerszámokat. Ezt követően június 18-án a délelőtti órákban egy másik családi ház ajtajának lakatpántját leverte, majd a lakásban található hűtőszekrényből 20 kiló húst lopott el. A férfi végül egy egy mátraverebélyi lakásba is betört, melynek hálószobájából egy drága tévét vitt magával.

A rendőrök elfogták, és kihallgatták a feltételezett elkövetőt, aki a beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.