Országgyűlés: A baloldal ne nézze zsákmánynak a fővárost! - videó

Vágólapra másolva!
Amíg a kormány a járványt igyekszik megfékezni, addig a hazai baloldal az utóbbi időszakban hergelte a magyarokat a keleti vakcinák ellen, mutyizással vádolta a kormányt, miközben a valóságban a főváros baloldali vezetése mutyizik ingatlanokkal, beleértve a XI. kerületi lakásokat - mondta napirend előtti felszólalásában Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője. 
Vágólapra másolva!

– mondta napirend előtti felszólalásában Simicskó István. A KDNP frakcióvezetője közölte: több mint hatmillióan megkapták már az első, 5,8 millióan a második és közel 2,5 millióan a harmadik oltást. A kereszténydemokrata politikus köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak, akik helytálltak ebben az akcióhétben. – Izraelben nyolcvan százalék a beoltottsági arány, ezt a célt kell megfogalmazni nekünk is – jelezte Simicskó István, hozzátéve:

Rétvári Bence: Felháborító, amit a baloldal tesz

Rétvári Bence államtitkár a válaszában felháborítónak tartotta, amit a baloldal tett, és elmondta: egy elemzés rámutat arra, hogy minden magyarországi vakcina alkalmas a járvány elleni védekezésre.

– jelezte az államtitkár, megjegyezve: mindenkinek jutott elegendő ágy, lélegeztetőgép. Rétvári Bence felhívta a figyelmet: egy kiszivárgott hangfelvétel alapján a momentumos Tóth Endre azt mondta, hogy a járvány egy lehetőség arra, hogy a Fideszt „visszaszorítsák". Szerencsére Magyarországnak nemzeti kormánya van, ezért lehet az, hogy az Unióban a másodikok voltunk, akik elérték a 25, majd ötvenszázalékos oltottságot – tette hozzá.

A baloldal ne nézze zsákmánynak a fővárost!

Önnel ellentétben a házelnök személyesen is küzdött egy diktatúra ellen, és ha nem tett volna így, akkor nem ülhetne egy demokratikusan megválasztott parlamentben - így reagált Dömötör Csaba Tordai Bence (Párbeszéd) felszólalására. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint mindent elmond a Párbeszédről, hogy mit gondol a magyarokról a baloldali miniszterelnök-jelölt, aki szerint a rezsicsökkentés támogatói sötétben tartott, trágyán etetett gombák.

Mondja meg, hol van a minősített sértegetések határa?

- tette fel a kérdést az államtitkár.

Nagyon szépen megmutatja, hogy mire lehet számítani Önöktől, mert azt jól mutatja, hogy mi történik a Városházán - mondta Dömötör. Felidézte Bajnai Gordon, bukott baloldali kormányfő cápás kijelentését. A Városházát valóban ki akarják árusítani - tette hozzá. Felszólalása végén pedig Dömötör azt kérte, hogy a baloldal ne nézze zsákmánynak a fővárost.