Megölte az anyját és annak új férjét egy budapesti férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki múlt ősszel megölte az édesanyját és annak új házastársát a XVIII. kerületben - írja a Police.hu.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy 41 éves budapesti férfival szemben, aki 2020. október 26-án éjszaka

megölte a saját anyját és annak férjét budapesti otthonukban.

P. Sándor az után támadt egy késsel az idős házaspárra, hogy azok már lefeküdtek aludni. A kettős emberölés után még aznap délután bejelentést tett a rendőrségen, és bevallotta a gyilkosságokat.

A férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói fél órán belül letartóztatták, majd a kerületi kapitányságra állították elő.

P. Sándort különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az ügy körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálták.

A férfi nem tudott magyarázatot adni a tettére.

A BRFK nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.