Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Élettársával közösen kényszerített prostitúcióra egy kiskorú lányt egy ceglédi férfi

cegléd bántalmazás
Vágólapra másolva!
Egy 39 éves férfi egy kiskorú lányt kényszerített arra, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson idegen férfiaknak. A Pest megyei felderítők véget vetettek a kizsákmányolásnak.
Vágólapra másolva!

Egy kamasz lány kért segítséget a rendőröktől, mivel őt egy ceglédi férfi akarata ellenére, fenyegetések, és folyamatos bántalmazások közepedte kényszerítette arra, hogy hosszú hónapokon keresztül prostitúciós tevékenységet végezzen - írta meg a Police.hu.

Az áldozat azt is elmondta, hogy a férfi barátnője egy internetes társkereső oldalra -más életkorral- regisztrálta fel, a hirdetésre jelentkező férfiak igénye szerint segített leszervezni találkákat.

Egy 39 éves férfi egy kiskorú lányt kényszerített arra, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson idegen férfiaknak. Forrás: Police.hu

A légyottokért kapott összegeket futtatója minden egyes alkalommal elvette a lánytól, azt kizárólag saját kiadásainak finanszírozására fordította.

A rendőrség információgyűjtés után azonosította Sz. Gusztávot és M. Biankát, majd november 9-én reggel a férfit és élettársát elfogták.

Mindketten tagadták bűnösségüket, a férfi letartótatásban maradt, élettársa viszont szabadlábon védekezhet, ellenük emberkereskedelem és kényszermunka miatt indult eljárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről