Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megszállták a démonok, rágyújtotta a házat volt élettársára és új párjára egy tiszakécskei nő

Vágólapra másolva!
Egy tiszakécskei nő prostituáltként dolgozott külföldön, majd amikor hazajött, a volt élettársa és annak új párja fogadta be. A nő drogozott, ami miatt zavart lett, majd az egyik este rágyújtotta a házat a férfire és az élettársára. A nő érezte a szellemeket és belső hangokat hallott, ezt mondta, ezért gyújtogatott.
Vágólapra másolva!

A nő 10 évig élt élettársi kapcsolatban egy férfival közös családi házukban. 2013-ban szakítottak. A nő külföldre ment, ahol prostituáltként dolgozott, időnként drogozott is. 2019-ben viszont végleg visszaköltözött Magyarországra, ekkor a férfi már mással élt élettársi kapcsolatban.

A kapcsolatuk azonban nem romlott meg, befogadták a hazaköltöző nőt. Ő azonban mégis úgy érezte, hogy ki akarják semmizni, el akarják venni a lakását.

A nő tovább kábítószerezett, ami miatt egyre zavartabban kezdett viselkedni, belső hangokat hallott, hangulatingadozásai voltak, kialvatlanságra panaszkodott.

2019. szeptember 14-én azt hangoztatta, hogy mindenkin bosszút áll. Késő papír zsebkendő darabokat égetett, és állítólag szellemeket érzett, ezért levetette a szoba falán lévő tükröt.

Éjszaka a kisszobában lévő függönyöket és a kanapét is felgyújtotta, majd elsétált a rendőrségre, ahol elmondta, hogy rágyújtotta a házat a férfira és az élettársára.

Hajnali 3 óra körül a férfi felébredt a tűzre, felébresztette az élettársát is. Sikerült kimenekültek a házból.

Az utcáról visszamentek a lángoló épületbe, hogy kimentsék a nőt, mert nem tudták, hogy nincsen otthon.

A tűz miatt a ház lakhatatlanná vált, a férfinak és az élettársának is 8 napon belül gyógyuló égési sérülései lettek.

Első fokon a bíróság emberölési kísérlet miatt május 20-án 10 év fegyházbüntetésre ítélte a nőt.

A végzés ellen az ügyészség és a védelem is fellebbezett. Az ügy másodfokon, a Szegedi Ítélőtáblán folytatódik november 16-án, ahol határozathirdetés várható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről