Zebrán gázolt el egy zöld jelzésen átkelő gyereket a zuglói baloldali képviselő

zuglói polgármester-jelöltek vitája várnai lászló
zuglói polgármester-jelöltek vitája várnai lászló civilzugló egyesület zuglói polgármester-jelöltek vitája várnai lászló civilzugló egyesület zuglói polgármester-jelöltek vitája
Vágólapra másolva!
Autójával a zebrán gázolt el egy fiatal lányt szeptember 12-én Zuglóban Várnai László önkormányzati képviselő - tudta meg a Blikk. A baleset az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt. A gyalogosoknak zöldet mutatott a lámpa, amikor a baleset megtörtént. A gyereket a mentők kórházba szállították. 
Vágólapra másolva!

A CivilZugló baloldali szervezet önkormányzati képviselője az esettel kapcsolatban nem akart nyilatkozni a lapnak, később egy másik lapnak elismerte, hogy érintett a balesetben. Azt mondta, hogy ő zöld jelzésnél kanyarodott balra, amikor a gyalogos, szintén a zöld lámpánál, átszaladt előtte (vagyis a KRESZ szerint a gyalogosnak volt elsőbbsége - a szerk.).

Várnai László Fotó: Bielik István - Origo

A balesethez kiérkező rendőrök szondát fújattak vele, ami egyértelműen megállapította, hogy nem fogyasztott alkoholt - mondta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a baleset körülményeit.