Vágólapra másolva!
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt  (MKKP) után újabb baloldali párt támadta meg a kormány gyermekvédelmi népszavazását. A Momentum ezzel a lépésével egyértelművé tette: ha tehetné, beengedné a transzneműeket az óvodákba, iskolákba, és engedélyezné a nemváltoztató műtéteket a kiskorúaknak. A két párttal egyetértésben Soros György egyik legismertebb hazai szervezete, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is ellehetetlenítené a referendumot. A kormány szerint a baloldali pártok és szervezetek a gyermekvédelmi népszavazásra irányuló kezdeményezés megtámadásával elismerték, hogy mindannyian támogatják az LMBTQ-propaganda bejutását a magyar óvodákba és iskolákba.
Vágólapra másolva!

A napokban totális támadást indított a baloldal a gyermekvédelmi népszavazás ellen, a különféle pártok, szervezetek egymást túllicitálva próbálják ellehetetleníteni a kezdeményezést.

Mint ismert, a kormány az LMBTQ-lobbi felől érkező nemzetközi nyomás hatására úgy döntött, referendumot ír ki gyermekvédelmi kérdésekben. A magyar emberek így többek között arról dönthetnek a legkésőbb jövő év elején megtartandó szavazáson, hogy szeretnék-e, ha gyermekeiket szexuális propagandával traktálnák az oktatási intézményekben és a médiában, valamint engedélyeznék-e, hogy a kiskorúak számára elérhetők legyenek a nemváltoztató műtétek.

Színt vallottak

Bár ebben semmi rossz nincs, a baloldal mégsem volt hajlandó támogatni a kezdeményezést, a magyar gyerekek védelme helyett inkább a nemzetközi LMBTQ-lobbi érdekeit kezdték el képviselni. A folyamat csúcsaként a napokban

több baloldali párt és szervezet is a bíróság előtt támadta meg a gyermekvédelmi népszavazást, nem titkoltan azzal a céllal, hogy ellehetetlenítsék azt.

A Momentum volt az egyik ilyen csoportosulás, ami olyan szempontból nem meglepő, hogy Fekete-Győr Andrásék elsőként mondták ki a baloldalon, hogy támogatják a nemváltoztató műtéteket, illetve beengednék az LMBTQ-propagandistákat az oktatási intézményekbe. Később a pártelnök a Hit Rádiónak nehezen félreérthető módon azt mondta, azon az állásponton vannak, hogy a gyerekeknek minél több dolgot kell megmutatniuk a felnőtt életből.

Mint a baloldali párt hétfői közleményében írta, azért fordultak a Kúriához, mert a kérdések "értelmetlenek", "valójában nem népszavazási kérdések" és "alkotmányellenesek. Emlékezetes, a szervezet jogi szakpolitikusa már a bejelentésének napján bírálta a referendumot, azt állítva, hogy annak kérdései jogilag értelmezhetetlenek. A baloldali párt a mostani akciójával egyértelművé tette, hogy ha módja lenne rá, akkor egyrészről megfúrná a népszavazást, másrészről

beengedné a transzneműeket az óvodákba, iskolákba, és engedélyezné a nemváltoztató műtéteket a kiskorúaknak.

A Momentum beengedné a transzneműeket az óvodákba, iskolákba Forrás: Facebook/Fekete-Győr András

Mások is próbálkoznak

A Momentum mellett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Soros-féle Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Kúriánál. Utóbbi egyébként kísértetiesen hasonló érvekkel operált, mint Fekete-Győrék.

A Magyar Hírlap kikérte a legfőbb bírói fórumtól, hogy kik nyújtottak be felülvizsgálati kérelmet a gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatban. A Kúria válaszából kiderült, hogy hétfő délután négy óráig összesen huszonnégy beadvány érkezett a tárgyban, amelyből húszat magánszemélyek nyújtottak be, és négyet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Kormány: Világos a baloldal álláspontja

A Kormányzati Tájékoztatási Központ keddi közleményében azt írta, a baloldali pártok és szervezetek a gyermekvédelmi népszavazásra irányuló kezdeményezés megtámadásával

Éppen ezért - megfogalmazásuk szerint - a kormány még inkább kiáll a gyermekvédelmi népszavazás mellett. "Valós a veszély, hogy a baloldal hazánkban is teret akar adni a gyermekeket célzó LMBTQ-propagandának. Európában elsőként a magyarok dönthetnek majd arról, hogy kik szólhatnak bele a gyermekek szexuális nevelésébe" - húzták alá.