Elítélték az ötéves nevelt lányát szexuálisan zaklató bihari férfit

Vágólapra másolva!
Elsőfokon 8 év fegyházra ítélték azt a 31 éves férfit, aki rendszeresen zaklatta, és szexre akarta rávenni óvodáskorú nevelt lányát. A férfit emellett a bíróság örökre eltiltotta minden olyan foglalkozástól, amelyben kiskorúakkal kerülhetne kapcsolatba.
Vágólapra másolva!

A férfi 2018-tól élt együtt egy asszonnyal, akinek előző házasságból származó két kiskorú lányát közösen nevelték egy Bihar megyei községben. Tavaly kora ősszel

a férfi egyedül maradt a lakásban az egyik kislánnyal, majd fogdosni kezdte az ötéves gyereket, aztán a nemi szervét mutatva szexre akarta kényszeríteni.

A kislány ekkor kiszaladt az udvarra, és sírva mondta el anyjának, hogy mit tett vele a férfi.

Az asszony ekkor azonnal számonkérte élettársát, aki mindent tagadott.

A férfi később egy külön heverőn aludt a a kislánnyal. Ezt kihasználva

néhány napon belül ismét molesztálta a gyereket. Az anya eközben felkelt, és kiment a WC-re , ami a lakáson kívül volt. A függöny nélküli ablakon bevilágító utcai lámpa fényénél meglátta, hogy élettársa mit művel a lányával.

Mivel most személyesen is szemtanúja volt a fajtalankodásnak, már hajnalban feljelentést tett. Félt élettársa családjának bosszújától, a nő és a gyerekei számára a Családok Átmeneti Otthonában működő Titkos Menedékházban biztosítottak szállást, később pedig a gyámhatóság úgy döntött, hogy nevelőszülőnél helyezi el a gyerekeket.

A férfi ellen szexuális erőszak miatt emeltek vádat, melyért 20 évet is kaphatott volna.

Végül nem jogerősen nyolc évre ítélték.