Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Varga Judit: A kormány felveszi a harcot az aljas lejárató kampánnyal szemben

Vágólapra másolva!
Varga Judit igazságügyi miniszter ma a Facebook-oldalán jelentette be, hogy A Magyar Közlönyben ma reggel megjelent, a Magyarországot ért durva és antidemokratikus politikai támadásokról szóló kormányhatározat értelmében gátat kívánnak szabni a Magyaroszágot ért antidemokratikus támadásoknak.
Vágólapra másolva!

A demokratikusan elfogadott gyerekvédelmi törvény kapcsán hazánk az elmúlt hetekben rengeteg bírálatot kapott több európai uniós tagállam vezető politikusától is. Több politikus is olyan durva és antidemokratikus kijelentéseket tett amellyel átlépték a vörös vonalat. Ezek a hatalmi indíttatású, tiszteletlen megnyilatkozások mind a rég letűntnek hitt gyarmatosító beidegződésekből és a felsőbbrendűség hamis elgondolásából következnek - írja Varga Judit.

A Magyar Közlönyben ma reggel megjelent, a Magyarországot ért durva és antidemokratikus politikai támadásokról szóló kormányhatározat értelmében a kormány fel kívánja venni a harcot az aljas lejárató kampánnyal szemben amit hazán ellen indítottak a gyerekvédelmi törvény kapcsán.

-írta a miniszter.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről