Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Illegális tűzijátékokkal teli teherautó robbant fel Los Angelesben - videó

Los Angeles, robbanás, tűzijáték, ABC7
Vágólapra másolva!
Robbanás rázta meg Los Angeles déli részét, több autó és épület megrongálódott, illetve 17 ember megsérült. Rendőrség által lefoglalt illegálisan tartott tűzijátékok robbantak fel - írja az ABC7.
Vágólapra másolva!

Robbanóanyagok szállítására specializált teherautó robbant Los Angelesben helyi idő szerint szerdán. A detonációban 17 ember megsérült.

Tizenhat embert kellett kórházba szállítani,

egy embert a helyszínen láttak el a kiérkező mentőegységek. A sérültek között hat civil is van.

A környéken több autó és épület is megrongálódott. Az épületeket át kell vizsgálni, hogy szerkezetileg mennyire károsodtak.

Szerda reggel a városi rendőrség egy házban közel 2300 kg illegális tűzijátékot foglalt le.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta a robbanást, de a rendőrségi közlemény szerint a tűzijátékok egy részét elővigyázatosságból robbanóanyagok szállítására specializált teherautóban tették.

A rendőrség szerint a lefoglalt illegális tűzijátékok mellett egyéb házi készítésű robbanóanyagokat is tároltak abban az épületben,

ami lakóövezetben egy általános iskola közelében fekszik.

Tűzszerészeket hívtak a helyszínre, hogy a tűzijátékokkal teli dobozokat biztonságosan elszállítsák, illetve a tűzijátékok egy részét és a robbanóanyagokat a helyszínen akarták hatástalanítani.

Egy férfit Arturo Cejas III-ként azonosítottak, tűzijáték és rombolószerek birtoklásával, valamint gyermekveszélyeztetés gyanújával letartóztatták, ugyanis két gyereket találtak a robbantóeszközökkel teli házban - tudatta a rendőrség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről