Lebuktatta a hűtlen férjet a magánnyomozó, az asszonyt kórházba kellett vinni

magánnyomozó, hűtlen párkapcsolat, nyomozó, kamera, fényképezőgép, 
 Private,Detective,Taking,Photos,Of,Man,And,Woman,On,Street celebrity,couple,private,occupation,woman,young,spying,husband,l Private Detective
Private Detective Taking Photos Of Man And Woman On Street
Vágólapra másolva!
A magánnyomozói munka még úgy is sok oldalú, hogy a törvények meglehetősen lekorlátozzák. Legtöbbször olyan emberek keresik meg őket, akik szerint a párjuk megcsalja őket. Antóni Sándor, a Skorpió4 magánnyomozó iroda vezetője az Origónak elmondta, hogy egy ilyen ügyben mindig van eredmény, ha elég időt szánnak rá. Ezen kívül gyermekelhelyezési perekben is a segítségüket szokták kérni, amikor az egyik szülő ki akarja deríteni, hogy a másik alkalmas-e arra, hogy gyereket neveljen.
Vágólapra másolva!

Egy magánnyomozót rengeteg dolog köt. Például nem bízhatja meg az ügyfél olyan nyomozati cselekvéssel, ami bűncselekmény vagy szabálysértés lehet – magyarázta Antóni Sándor magánnyomozó az Origónak, hogyan épül fel a magánnyomozói munka. A férfi azonban rengeteg érdekes történetet mondott el.

Az ügyfelek általában az interneten, vagy ajánlás útján keresik fel őket. A Skorpió4 magánnyomozó irodánál többféle ügytípusban dolgoznak, mint például

információi szerzés, párkapcsolati hűtlenség, eltűnt emberek megkeresése, de gyermekelhelyezési ügyekben is szokták a segítségüket kérni.

Képünk illusztráció Forrás: shutterstock

– mondta a magánnyomozó.

Azt külön hangsúlyozta Antóni Sándor, hogy a magánnyomozói munkában nagyon fontos a diszkréció és a titoktartás, nem adhatnak ki olyan információt harmadik félnek, ami másnak sértené a személyiségjogait, vagy jogellenes lenne.

Egy szemüveggel is lebuktathatnak

A magánnyomozók több technikai eszközt is legálisan használhatnak, de Antóni Sándor szerint a legfontosabb egy jó távcső.

Ezen kívül használnak több féle kamerát, van például rejtett kamerás szemüvegük, amit akkor használnak, ha közelről kell felvenniük a célszemélyt.

Olyan eszközük is van, amikkel a poloskákat tudják kiszűrni.

– emlékezett vissza a magánnyomozó, majd hozzátette, hogy csak olyan eszközöket használnak, amik nem minősülnek titkos adatszerzésnek.

Képünk illusztráció Forrás: shutterstock

Sokan akarják lebuktatni a hűtlen párjukat

Antóni Sándor bevallása szerint a legtöbbször párkapcsolati gondokkal, hűtlenség gyanújával keresik meg őket. Elmondása szerint ha elég időt szánnak rá,akkor biztosan lesz eredménye a nyomozásnak. Vagy kiderül, hogy a pár hűtlen, vagy az ellenkezője.

Az egyik ilyen esetben a feleség kereste meg az irodát, mert arra gyanakodott, hogy a férje megcsalja őt.

A férfinak olyan munkája volt, hogy gyakran céges megbeszélésekre tudta fogni a távolmaradásait.

Az egyik ilyen esetben azt mondta a nőnek, hogy a Balatonon lesz a hétvégén, ahol egy nagy konferencián vesz részt.

- mesélte a nyomozás izgalmait Antóni Sándor.

Képünk illusztráció Forrás: shutterstock

Ezek után közölni kellett az ügyféllel az eredményt, ami nem egy kellemes feladat. Általában változó a reakciójuk, van aki teljesen összeomlik és sír. A magánnyomozó elmondta, hogy az egyik megbízójuk olyan rosszul lett, hogy orvost kellett hívni hozzá.

Azonban olyanok is vannak, akik örülnek az eredménynek, mert beigazolódott a sejtésük, és így ki tudnak lépni a kapcsolatból.

Ezek után általában le szokták zárni az ügyet, de vannak kivételek.

"Jártunk már úgy, hogy a megbízó szerette volna tudni, hogy ki a szerető, van-e családja, van-e veszíteni valója. Valószínűleg azért volt rá kíváncsi, hogy ez a szerető miben lehet jobb, mint ő, valamint hogy összejön-e a férjével, ha ők elvállnak." – említett egy kivételes esetet a magánnyomozó.

Habár sok pár ügyében dolgoztak már, még egyszer sem buktak le. Egyszer előfordult, hogy a férj tudomást szerzett róluk, de az sem az ő hibájuk volt.

– idézte fel a kivételes esetet.

Nem akart hazamenni

Az eltűnt emberek megtalálásában is eredményesek szoktak lenni, bár szerencsésebb, ha nem akkor keresik fel őket, amikor már valaki több éve eltűnt.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Korábban egy 13-14 éves lány eltűnése miatt keresték meg őket.

A gyerek valamiért nem jött ki jól a családjával, ezért az egyik napon összepakolt és elment otthonról.

A rendőrség nem járt sikerrel a megtalálásával, valamint egy másik magánnyomozót is felbérelt a család Antóni Sándor előtt. Az elvileg megtalálta a lányt, aki azonban azt mondta, hogy nem akar hazamenni, és nem árulta el hogy hol él. Egy felnőtt, keresett személy kérheti azt a hatóságoktól, hogy ne árulják el a családjának hol van, egy gyereknél azonban más a helyzet.

Ilyen esetben értesíteni kell a rendőrséget és a hozzátartozókat is.

A lány iskolába sem járt be akkoriban, ami tovább nehezítette a magánnyomozók dolgát. Annyi nyomuk volt, hogy a rendőrség korábban az egyik helyi gyorsétteremnél bemérte a telefonját. Ezek után ott, valamint a környéken álltak a kocsival két héten keresztül, mire eredmény lett. Kiderült, hogy a lányt az egyik barátnőjének a családja fogadta be.

Odavitték a lány anyját, de amikor a gyerek meglátta, sírógörcsöt kapott. Úgy vették észre, hogy valamiért nagyon tartott az anyjáról, és továbbra sem akart hazamenni.

A magánnyomozók azonban ezek után már nem tehettek semmit, az ő munkájuk ott véget ért. Antóni Sándor úgy tudja, hogy a lány ma már az apjával él együtt, akivel sokkal jobb a kapcsolata.