Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Levágta a lábbilincset és elszökött, de 61 perc múlva már el is fogták - videó

szökés lábbilincs Pomáz
Vágólapra másolva!
Levágta a lábáról a lábbilincsét és megszökött egy 43 éves férfi június végén. H. Attila azonban nem örülhetett sokáig a könnyen jött szabadságnak, 61 perc múlva el is fogták a pomázi és a békásmegyeri rendőrök.
Vágólapra másolva!

A pomázi rendőröket küldték június 30-án 20 óra 25 perckor egy helyi címre, ahonnan egy lopás bűntett elkövetése miatt elrendelt bűnügyi felügyelet végrehajtásaként megállapított lakásból az elektronikus nyomkövető megrongálódásáról érkezett jelzés - írja a Police.hu. Mint kiderült: a riasztás valós volt, a 43 éves

H. Attila levágta bokájáról az eszközt, majd ismeretlen helyre szökött.

A lakcím közelében a rendőrök meg is találtak egy szürke színű, kitolt pengéjű sniccert, valamint a kerítés tövében a levágott nyomkövetőt. Az egyenruhásoknak személyismeretük megsúgta, merre menekülhetett a szökevény, ez alapján indultak egy III. kerületi házhoz, amelyet pillanatok alatt körbezártak.

– írják a közleményben.

Az őrizetbe vett H. Attilával szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről