Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Többször is lebukott a részegen vezető férfi

rendőrség illusztráció
rendőrség illusztráció
Vágólapra másolva!
A sokadik lebukás sem tartotta vissza azt a 41 éves abonyi férfit, aki ellen újabb nyomozás indult, mert hiába tiltották el a vezetéstől, a volán mögé ült, ráadásul részegen - írja a police.hu.
Vágólapra másolva!

Az abonyi B. Lászlót legutoljára 2021. február 18-tól tiltották el a vezetéstől jogerősen 12 hónapra. Ennek ellenére a rendőrök június 12-én délelőtt intették le a férfit, és az alkoholszonda is pozitív lett.

Másnap kora délután ismét megállították a rendőrök, a szonda újfent pozitív lett és az eltiltás sem járt még le, sőt a rendőri intézkedés végét meg sem várva,

a helyszínről egyszerűen elhajtott.

Nem jutott messzire, ismét megállították, majd előállítását követően őrizetbe vették. Kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését, érdemi vallomást azonban nem tett.

Tekintettel arra, hogy a rendőrség álláspontja szerint B. László veszélyt jelent a közúti közlekedésben résztvevőkre, vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és az eddigi intézkedések kellő visszatartó erőt számára nem jelentettek, kezdeményezték letartóztatását. Az ügyészség indítványára a bíróság 2021. június 15-én elrendelte a férfi letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről