Totális rajtaütés: három kábítószer-kereskedőt fogtak el a csepeli rendőrök - videó

csepel drog
Vágólapra másolva!
Három kábítószer-kereskedőt fogtak el a csepeli rendőrök még a múlt héten, és összesen többmillió forint értékben foglaltak le kábítószergyanús anyagokat. 
Vágólapra másolva!

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít három férfit a csepeli rendőrség. Közülük ketten még májusban összesen másfél millió forint értékben vásároltak eladásra marihuánát egy dílertől, aki tököli otthonában árulta a kábítószert, majd egyikük a beszerzett drogot Csepelen adta el - írja a police.hu.

A csepeli rendőrök a múlt héten fogták el őket, valamint több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot – növényi törmeléket, kábítószergyanús fehér port és tablettákat - valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, közel kétmillió forintot, továbbá műszaki cikkeket is lefoglaltak. Az elsődleges adatok szerint a három férfitől lefoglalt anyagok között marihuána, extasy, és amfetamin is volt,

melyek feketepiaci összértéke mintegy hárommillió forint.

A nyomozók a három férfit kihallgatták, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásukra, amit a bíróság el is rendelt.