Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elfogták az agresszív HÉV-es támadót - videó

Vágólapra másolva!
Pénteken megtámadtak egy nőt a gödöllői HÉV vonalán. A rendőrök vasárnap egy ukrán férfit letartóztattak az ügyben - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Blikk információi szerint ezúttal egy 55 éves nő volt az áldozat, aki pénteken délután hat óra előtt tíz perccel Szilasliget megállónál hagyta el a HÉV-et, ahonnan Kerepes felé vette az irányt. A támadója ekkor figyelte ki magának az asszonyt, akit minden bizonnyal meg akart erőszakolni. Csakhogy az áldozat ellenállt, rúgkapált, üvöltött, így sikerült megfutamítania a támadót. A Blikk információi szerint két nappal később, vasárnap sikerült is elfogniuk a szatírt. Úgy tudják,

az ukrán származású férfira egy kerepesi munkásszállón ütöttek rajta, ahol lakott.

Január 17-én ugyanezen a szakaszon a HÉV egyik kocsijában egyedül utazott egy 47 éves nő, akit egy ismeretlen férfi minden előzmény nélkül felszólított, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A nő megtagadta a követelést, erre az idegen többször megrúgta, miközben tovább hajtogatta a kívánságát. Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a nő azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. A rendőrség hajtóvadászatot indított, a nő leírása alapján grafikát készítettek az elkövetőről, sőt, még egymillió forintos nyomravezetői díjat is kitűztek. A támadó életkorát akkor 20-25 évesre lőtték be, ami a Blikk információi szerint teljesen összevág az elfogott ukrán férfi életkorával is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről