Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Néhány ezer forintért árulja holmijait Fekete Dávid felesége

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Amit csak tud, megpróbál eladni Regina, Fekete Dávid felesége, akinek három gyereket kell nevelnie előzetesben ülő férje nélkül, akitől ráadásul minél hamarabb el is akar válni. 
Vágólapra másolva!

Cipőt, játékokat árul Fekete Dávid felesége, hogy több legyen a bevétele - írja a Blikk. Reginát lelkileg és anyagilag is tönkretette az énekes: a háromgyermekes édesanya egyedül maradt a számlákkal, gyerekei ellátásával és a nevére írt cég tartozásaival. A Blikk munkatársai a közösségi oldalon több hirdetésbe is belefutottak, amelyeket Regina tett közzé. Ezekben láthatóan olyan dolgokat próbál pénzzé tenni, amelyek feleslegessé váltak: gyerekjátékokat 4500, nem használt cipőt 3000 forintért.

– mondta el a fiatal nő ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki azt is hozzátette, hogy valóban nehéz Regina helyzete, akinek most a gyerekei a legfontosabbak.

Fekete Dávid jelenleg több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztás, csalás és közokirat-hamisítás gyanújával előzetesben ül, így akkor sem tudná támogatni feleségét, ha akarná.

– árulta el a feleség egy közeli barátja, aki szerint ugyan a lánynak nagy családja van, ám egyiküket sem veti fel a pénz, így bár próbálnak segíteni, keveset tudnak.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Ahogy arról korábban már az Origo is beszámolt, az énekes felesége nevére alapított egy vállalkozást, amelyre 73 millió forintos hitelt vett fel, ennek törlesztőjére Regina kezességet vállalhatott. A feleség emiatt feljelentést is tett, a törlesztőket azonban fizetni kell.

– mondta az ismerős a Blikknek. A válópert Regina elindította, ügyvédje szerint szeretnének közös megegyezéssel véget vetni a házasságnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről