Több nőt futtatott Németországban egy óföldeáki férfi

Vágólapra másolva!
Egy Csongrád-Csanád megyei faluban élő férfi négy nővel élt együtt, akik közül három gyereket is szült neki, nem is egyet. A férfi az élettársait Németországban prostitúcióra kényszerítette, a pénzüket pedig elvette – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Az Óföldeákon élők mind tudták, hogy L. Jenőnek több élettársa is van, akik tucatnyi gyereket szültek neki.

A nőket gyakran megverte, valamint gyilkossággal fenyegetve prostitúcióra kényszerítette őket Németországban. Az így keresett pénzüket elvette.

A helyiek mind megkönnyebbültek, amikor a hatóságok lecsaptak a férfira, és elvitték.

A férfi házának kapuja egész nap nyitva van, a kertből gyereke kiabálása hallatszik. A Blikk munkatársainak négy kisírt szemű nő nyitott ajtót. Bevallották, hogy ők mind L. Jenő élettársai, de többet nem árultak el. Az egyiküket az ügy kapcsán pénzmosással gyanúsítják.

– panaszkodott a Blikknek a férfi egyik szomszédja. Hozzátette, hogy az állatai szabadon mászkálnak, a birkái lelegelték egy helyi asszony lucernáját.

A szomszéd szerint furcsa látvány volt, amikor valamelyik nő hazajöhetett Németországból, és az csak a saját gyerekinek vett fagyit, a többi pedig irigykedve nézte őket.

Elmondása szerint a gyerekek szakadt ruhában jártak, az apjuk, L. Jenő pedig luxusautókkal furikázott.

Előfordult olyan is, hogy vendégeket fogadtak, majd reggelig üvöltették a zenét, amit a falu másik végén is hallani lehetett.

L. Jenő tanyájánál három férfi éppen trágyát lapátolt, egy pedig felügyelte őket.

A szomszéd szerint a férfi rabszolgaként dolgoztatja őket, szállást és ételt ad nekik, de pénzt nem.

"Jenő családjához tartozom, nem mondhatok semmit. Azok az emberek pedig dolgoznak, nem érnek rá magukkal beszélgetni" – mondta a munkásokra felügyelő férfi.

Egy, a tanya közelében élő asszony segített korábban az egyik munkáson.

"Jenő munkásai közül az a kis fekete ember naponta hajtotta el a házam előtt a birkákat, bekiabált, mamikám, nincs véletlenül cipője, ami nem kell? Mondtam neki, hogy a fiamnak van kettő is, de az nagy lesz rá. Azt felelte, nem baj. Ott rögtön le is dobta magáról a rossz gumicsizmáját, és boldogan felhúzta a fiam cipőjét, abban ballagott tovább" – mondta az idős asszony.

L. Jenőt jelenleg emberkereskedelemmel és kényszermunkával gyanúsítják, amiért akár 11 évre is börtönbe kerülhet.