Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Koronavírus miatt az intenzív osztályon fekszik az albertirsai feleséggyilkos gyereke

Albertirsa, gyilkosság, 56 éves férfi megölte a 42 éves élettársát
Vágólapra másolva!
Első fokon 10 év börtönbüntetést kapott P. Zoltán, akit felesége megölésével vádolnak. A férfi egyik gyereke most az intenzív osztályon fekszik, miután elkapta a koronavírust. A férfi ki akarta kérni magát a börtönből, hogy meglátogathassa gyerekét, a bíróság azonban nem engedi. 
Vágólapra másolva!

P. Zoltán hátborzongató módon végzett szerelmével, K. Évával. A mindig féltékenykedő féri egy bulin lerészegedett, ezután bántalmazta, majd megfojtotta az asszonyt. A gyilkosság után először elment dolgozni, majd hazatérés után a nő testét átvonszolta a szomszédos, épülő ház pincéjébe, és egy ottani gödörbe hajította - számol be róla a Bors.

A férfi ezután hónapokon keresztül eljátszotta, hogy nem tud semmit felesége eltűnénéséről, sőt a rokonokkal együtt kereste a nőt, végül a poligráfos vizsgálat buktatta le, mely során mindent bevallott.

Az albertirsai gyilkosság helyszíne Fotó: Polyák Attila - Origo

Csak 10 év börtönre ítélték első fokon

A férfit végül 10 év börtönre ítélték, amit ő szó nélkül el is fogadott, az ügyész azonban korlátozott fellebbezéssel élt. A tárgyalás végén viszont elmondta a gyilkos, hogy két legidősebb fia súlyosan megbetegedett koronavírus-fertőzésben, közülük az egyik, Krisztián pedig jelenleg a ceglédi intenzív osztályon fekszik, így szeretné meglátogatni őt.

A bíró tanácskozási szünetet kért, és bár sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, nem engedte el P. Zoltánt, döntését a 10 éves börtönnel indokolta.

A lap azt írja, hogy a tárgyaláson ott volt a meggyilkolt nő legjobb barátnője is, aki felháborodott az enyhe ítéleten:

– szögezte le a barátnő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről