Újabb megdöbbentő részletek a dunavarsányi gyilkosságról: hétszer szúrt a gyilkos

Gyilkosság Dunavarsányban, Dunavarsány, gyilkosság, 2021.05.03.
Vágólapra másolva!
Egy férfi nem tudta elviselni, hogy a felesége el akar válni tőle, és hogy már oda is költözött egy másik férfihoz. Ezért a fiával együtt elmentek a nő párjának dunavarsányi otthonához, ahol a gyanú szerint halálra késelte a férfit. A fia egy vascsővel verte meg az egyik szomszédot, aki segíteni akart a férfinak. Az ügyészség javasolta a letartóztatásukat.
Vágólapra másolva!

Az apa a fiával május 3-án azért ment oda a dunavarsányi házhoz, mert a válófélben lévő felesége odaköltözött egy másik férfihoz. Amikor odaértek, kihívták a férfit a házból, majd a fiú egy viperával próbálta a kerítésen keresztül megütni.

Mivel ez nem sikerült, benyomta a kaput, rárontott, és már az udvaron többször fejen ütötte a viperával.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ekkor az egyik szomszéd próbált segíteni a férfinak, ezért a fiú vele kezdett el verekedni.

Ezek után az apa elővett egy 15 centis vadászkést, amivel hason és mellkason szúrta a férfit, összesen hétszer.

A férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe, apa és a fia pedig elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentés után lezárták az egész települést, mire az apa feladta magát. A fiát nem sokkal később fogták el pár kilométerre a gyilkosság helyszínétől.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az apa ellen emberölés és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés, a fiú ellen súlyos testi sértés kísérlete, valamint szintén magánlaksértés miatt indult eljárás.

Az ügyészség javasolta a letartóztatásukat, mivel szabadlábon hagyásuk esetén fennáll többek között annak a veszélye, hogy nehezítenék a bizonyítást

– írja a Pest Megyei Főügyészség.