Szupernőként emlegetik Ausztriában a magyar nőt, aki egyedül szerezte vissza ellopott autóját a három tolvajtól

autólopás autótolvaj
Vágólapra másolva!
Hősként ünneplik a 41 éves kétgyerekes nőt Ausztriában, aki egyedül szerezte vissza lopott autóját három tolvajtól. Az asszony elhagyta a slusszkulcsát, így tudták elvinni a kocsiját, ami a család egyik legnagyobb segítsége volt, ha bevásárolni kellett menni, vagy a gyerekeket orvoshoz vinni.
Vágólapra másolva!

A rendőrök alig akarták elhinni az Ausztriában élő kétgyerekes anyának, hogy ellopták a 13 éves autóját. Másfél órába telt meggyőznie őket, hogy elhagyta a slusszkulcsát, és mire a mélygarázshoz ért, már az autója is eltűnt.

A 41 éves nő feszülten várt, hogy vajon mikor fognak jelentkezni az ellopott autóval, közben pedig elképesztő dolog történt.

"Ahogy mentem át a zebrán, odafordultam, és nem hittem el, hogy a saját autómmal állok szemben. Az a három ember olyan nyugalommal gurult oda az én kocsimmal, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna.

- mesélte a Blikknek.

"Ütöttem, ahogy bírtam, az egyik pofon igen nagyot csattant. A srác úgy kapaszkodott a kormányba, mintha az megmentené, közben a két utas kiugrott az ajtón, és elrohant, majd a volán mögött ülő is menekülőre fogta. Csak annyi bukott ki a száján, hogy nem ő tette" - avatta be a lapot a részletekbe.

Ezután a nő bepattant az autóba, és elkezdte üldözni őket, majd inkább az őrsre hajtott. Mint kiderült,

a tolvajok megtankolták az autót, és cigicsikkeket, üdítősdobozokat is hagytak a kocsiban, a nyomozók így DNS-mintát tudtak venni,

jelenleg keresik a tetteseket.

"Tudom, ilyen százezerből egyszer fordul elő, nem is értem, mi volt a tervük a tolvajoknak. Szerencsém volt, hogy megleptem őket, a sokk ilyenkor hosszú percekig tart, én viszont nem vagyok az a pánikolós típus. Sokan mondták, hogy ez akár rosszul is végződhetett volna, de én újra megtenném. Az az autó az enyém, én dolgoztam meg érte, és a gyerekeimet szolgálja, senki nem veheti el tőlem" - mesélte a magyar nő, akit hősként ünnepelnek Ausztriában.