Egy fideszes polgármester húsvétkor segített be a járvány elleni védekezésbe

Vágólapra másolva!
Nagypénteken önkéntesként segített a járvány elleni védekezésben Karsay Ferenc, budafoki polgármester a budafok-tétényi oltópontnál. Ez most a legeslegfontosabb, ez mindent visz - ezzel indokolta a fideszes politikus, miért vett részt a vírus elleni küzdelemben húsvét idején.
Vágólapra másolva!

A Huszonkettő online közéleti oldalnak a kerületvezető azt nyilatkozta, azután döntött így, hogy a kormányhivatal betegirányításban segédkező, és adminisztratív feladatokat ellátó önkéntéseket kért az általa irányított polgármesteri hivataltól.

Mivel a négynapos ünnep alatt úgy sincs nyitva a polgármesteri hivatal, így Karsay Ferenc örömmel vállalta el a feladatot. "Ez most a legeslegfontosabb, ez most mindent visz, és amúgy is jó érzés segíteni" - húzta alá, hozzátéve, hogy munkatársaival a Káldor Adolf Szakrendelőben dolgozott önkéntesként nagypénteken.

A polgármester a beléptetésnél segédkezett, és mint elmondta, jelenléte nyugtatólag hatott az oltásra várakozókra. Szavaiból kiderült az is, hogy kollégái az adminisztrációs feladatok adategyeztetési részét végezték.

Közösségi oldalán azt írta tapasztalatairól, hogy "az intézményben nagyon jól, szervezetten zajlik a munka, a kiértesített emberek mindannyian eljöttek. Az oltópont minden munkatársa kedvesen, maximális segítőkészséggel fogadta őket. Úgy érzem, mindenki elégedetten távozott az oltás után".

Karsay Ferenc a nap végén személyesen is megköszönte az egészségügyi dolgozók helytállását és türelmét, az intézmény igazgatója és ápolási igazgatója pedig megköszönte a polgármesternek, és csapatának a közreműködést. "Tartalmas nap volt" - összegzett a fideszes politikus.