Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hazafelé ment a munkából, amikor meglátta, hogy két férfi az ő cuccait viszi az utcán - videó

lopás gödöllő
Vágólapra másolva!
A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 35 éves férfit, aki a gyanú szerint két házból, kerekesszéktől a whiskyig mindent ellopott - számoltak be az esetről a rendőrség honlapján.
Vágólapra másolva!

Egy helyi nő tett feljelentést 2021. április 22-én délután, miután a szomszédja felhívta, hogy megszólalt a házában a riasztója.

Az 51 éves nő munkahelyéről tartott hazafelé, amikor a vasútállomáson két idegennél mintha saját kerekes bevásárlótáskáját szúrta volna ki.

Otthon sokkolta a látvány, távollétében betörtek, mindent felforgattak, és vitték, ami mozdítható.

Forrás: WWW.POLICE.HU

A gödöllői rendőrök hely- és személyismeretükre, valamint a helyszíni szemle adataira hagyatkozva 3 óra leforgása alatt eljutottak egy 35 éves domonyi férfihez.

Kihallgatásán az aznapi és egy korábbi, 2021. április 8-ai betörést is beismert a gyanúsított. Akkor is egy gödöllői házat szemelt ki magának, átmászott a kerítésen, két alufelnivel megpakolt egy kerekesszéket, majd kitolta, hogy ne kelljen cipekednie.

Elmondása szerint egy kerékpárt is magával vitt volna, de arra már nem volt ideje.

Lopás, Gödöllő Forrás: WWW.POLICE.HU

Utóbbi betörésekor megszólalt a riasztó, azt letépte és darabokra törte, majd átkutatva a házat, minden, szerinte értékes dolgot összeszedett:

laptopokat, szerszámgépeket, több palack alkoholt.

A zsákmányt eladásra szánta a domonyi férfi. Ezt hiúsították meg a rendőrök, akik bekopogtak hozzá, majd őrizetbe vették.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán lopás bűntettének és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az őrizetbe vett férfi ellen, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről