Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy rejtélyes levél szerint Visegrádon lehet VV Fanni holtteste

B. László pere a Fővárosi Törvényszéken 2020 november 23-án, VV Fanni ügyében tárgyalás
B. László pere a Fővárosi Törvényszéken 2020 november 23-án
Vágólapra másolva!
Egy rövid, névtelen, lényegre törő levelet kapott a bíróság, amelyben egy újabb koronatanú szerint Visegrádon, egy dunai betonlépcső közelében vannak a rejtélyes módon eltűnt VV Fanni maradványai.
Vágólapra másolva!

A bíróság továbbra is B. Lászlót gyanúsítja a gyilkosság elkövetésével. A jelenlegi állás szerint a dunaújvárosi kajakos bedobhatta a celeblányt a Dunába. Az újabb koronatanú levelét azonban komolyan veszi a bíróság, maga értesítette mind a vád, mind a védelem embereit egy lehetséges szemtanú állításairól - írja a Bors.

- közölte a levél tartalmát a Borssal dr. Bálint Roland, B. László védője.

Egy rövid, lényegre törő, pársoros levélről van szó, amiben egy Duna-parti betonlépcsőt is emleget az illető, s hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai

B. László pere a Fővárosi Törvényszéken - illusztráció Fotó: Szabó Gábor - Origo

Amennyiben valóban igaz az, hogy Visegrádon lehet a holttest, az a védelemnek kedvezhet a lap szerint annak ellenére is, hogy a vádlott bevallotta: ő vitte el a lakásból az öntudatlan állapotban lévő Fannit, ezt támasztják alá a telefonos és GPS-adatok is, azonban azok egy Budapest és Siófok közötti mozgást támasztanak alá, Visegrád pedig az ellenkező irányban van.

Nyilvánvalóan ha érdemi információt tartalmaz az e-mail, akkor az az én ügyfelem állításait igazolná, azaz hogy nem követett el emberölést, hiszen Visegrádon bizonyíthatóan nem járt. De természetesen a legjobban annak örülnénk, ha az derülne ki, hogy Fanni él, s ha így van, akkor - ahogy egy alkalommal a bírónő is felvetette - csakis külföldön lehet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről