A gázpalackot ölelgetve aludt az ellopott holmival a fiatal tolvaj

elaludt a zsákmányán a monori tolvaj
A rendőrök korábban többször vitték már be a 23 éves monori férfit vagyon elleni bűncselekmények miatt.
Vágólapra másolva!
A rendőrség honlapján számoltak be arról, hogy a zsákmányán aludva találták meg a monori rendőrök azt a 23 éves helyi férfit, akit hét lopással gyanúsítanak.
Vágólapra másolva!

A járőrök 2021. április 19-én délután érkeztek egy monori házhoz.

A tulajdonos azért kért rendőri segítséget, mert egy közeli bokorban egy alvó férfit vett észre, aki egy gázpalackot ölelgetett.

A sziesztát megszakító rendőrök kérdéseire a férfi összefüggéstelenül válaszolt, azt sem tudta megmondani, hogy hol van. A rendőrök azonnal képben voltak, ugyanis az ébredező férfi korántsem volt számukra ismeretlen. Korábban többször vitték már be vagyon elleni bűncselekmények miatt.

A rendőrök korábban többször vitték már be a 23 éves monori férfit vagyon elleni bűncselekmények miatt Forrás: WWW.POLICE.HU

Nem volt ez másként most sem, a 23 éves férfit elfogták és előállították, majd összefésülték a településen az utóbbi időszakban történt, hasonló jellegű lopásokat. Kiderült, hogy további hat, 2020 októbere óta elkövetett bűncselekménnyel gyanúsítható.

A válogatósnak nem nevezhető O. József zsákmányai között kerékpár, sör, húsdaráló, benzines kanna, gázpalack, fűnyíró és néhány ezer forint szerepelt.

Átmászott a kerítésen, vagy egyszerűen csak besétált a nyitott kapun. Vitt mindent, amit talált. Ahogy mondta:

szerinte, ami a földön van, az biztos szemét és a tulaj kidobásra szánta, neki pedig jól jött.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott O. Józseffel szemben hét rendbeli lopás vétségének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.