Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megbukhatott a poligráfos vizsgálaton VV Fanni legjobb barátnője

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
VV Fanni több mint három éve eltűnt, a holttestét pedig azóta sem sikerült megtalálni. A Blikk információi szerint az egyik legjobb barátnője, B. Erika tudhatja az igazságot, mivel a hazugságvizsgálaton több fontos kérdésnél is megbukott.
Vágólapra másolva!

B. Erika poligráfos vizsgálatát egy nemzetközileg elismert szakember, Krispán István végezte. A jelentése szerint a nő reakciói bizonyítják, hogy át akarta verni a gépet, vagyis nem mondott igazat.

A szakember több kérdést is feltett neki, többek között azt, hogy tudja-e, hogy hol van most Novozánszki Fanni. Nemmel válaszolt, amire a poligráf +4-es pontot adott, ami azt jelenti, hogy a válasz megtévesztő.

VV Fanni Forrás: Blikk

Arra is hasonló eredményt adott a gép, amikor azt kérdezték B. Erikától, hogy az ügy eddigi egyetlen gyanúsítottja, B. László elmondta-e neki, hogy meggyilkolta Fannit.

Erre is nemmel válaszolt, de a hazugságvizsgáló szerint nem mondott igazat.

Ez azért is érdekes lehet, mivel a gyilkossággal vádolt B. László azt állította, hogy amikor 2017 novemberében átment Fannihoz, a nő már eszméletlen volt, a lakásban pedig ott volt B. Erika is.

Mentőt akart hívni, de ezt Erika nem hagyta neki, inkább azt tanácsolta, hogy adják oda ismeretleneknek.

B. Erikát többször is kihallgatták már a rendőrök, de eddig nem gyanúsították meg semmivel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről