Londonban futtatott lányokat egy tarhosi család

Vágólapra másolva!
Egy tarhosi család három tagja és a társaik az Egyesült Királyság több nagyvárosában is futtattak lányokat, a prostitúcióból befolyt pénzük felét elvették tőlük.
Vágólapra másolva!

A család 3 tagja 2011-2012-ben költözött ki Londonba, majd a közösségi médiában feladott hirdetéseikkel toboroztak magyar lányokat prostituáltnak.

Eleinte a maguknak bérelt lakás egyik szobáját tartották fenn erre, később több lakást béreltek a fővárosban, majd több nagyvárosban is.

Ebben egy békéscsabai társuk segített nekik, aki már régebb óta élt kint.

A banda vezetői megszervezték a nők utazását, elintézték a szállásukat, telefonos elérhetőségüket és a napi ellátásukat. A két férfi és női társuk intim felvételeket csináltak róluk, amikkel később az interneten hirdették őket, a profilokat rendszeresen frissítették.

A prostituáltakat nem lehetett közvetlenül elérni, a bandában volt három tag, akik "recepciósként" dolgoztak, ők egyeztettek az ügyfelekkel.

A banda a nők bevételének felét elvette, amivel 6 év alatt 40 millió forintot kerestek.

A 26 nő közül 15-en a rossz körülményeik és kiszolgáltatott helyzetük miatt döntöttek úgy, hogy prostituáltként fognak dolgozni.

Az ügyészség bűnszövetségben elkövetett emberkereskedelem, kerítés és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat a banda 7 tagja ellen. Azt javasolják, hogy a 3 vezetőt és a lakásbérlésben segítő társukat a bíróság ítélje börtönbüntetésre, a recepciósokat felfüggesztett börtönbüntetésre.