Halálra gázoltak egy kerékpárost Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyháza, 2021. január 20. Rendőrök az 5302-es és az 542-es út kereszteződésében lévő körforgalomban Kiskunfélegyháza közelében, ahol egy személyautó halálra gázolt egy elektromos kerékpárral közlekedő, 57 éves kiskunfélegyházi nőt 2021. január 20-án. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Egy elektromos biciklivel közlekedő nőt gázolt halálra egy autó Kiskunfélegyháza határában szerda délután. A rendőrség honlapján azt írták, hogy a helyszínelés ideje alatt lassú haladásra kell számítani az 5302-es számú úton.
Vágólapra másolva!

Frissítés: A helyszínelés befejeződött, így a forgalom ismét zavartalan.

Egy kocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőt az 5302-es és az 542-es utak kereszteződésében lévő körforgalomnál 2021. január 20-án 15 óra 30 perc körül.

Rendőrök helyszínelnek a körforgalomban Kiskunfélegyháza közelében, ahol egy személyautó halálra gázolta az elektromos kerékpárral közlekedő, 57 éves kiskunfélegyházi nőt. Forrás: MTI/Donka Ferenc

A baleset következtében az 57 éves kiskunfélegyházi asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Mint írták, a rendőrök helyszínelnek a balesetnél, a forgalom rendőri irányítás mellett lassan, de folyamatosan tud haladni.