Bozótvágóval a kezében indult el a telefonját keresni egy ózdi férfi

Vágólapra másolva!
Egy bozótvágóval a kezében indult el egy ittas ózdi férfi, hogy előkerítse a telefonját. Az útja az ivócimborái házához vezetett, akik karókkal a kezükben fogadták a szitkozódó férfit. A verekedésnek a járőrök vetettek véget.
Vágólapra másolva!

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei január 23-án 22 óra 45 perckor az Árpád vezér utcán egy, az épület felé kiabáló, szitkozódó férfire lettek figyelmesek. A lépcsőházból ekkor kiszaladt további három férfi és összeverekedtek - írja a Police.hu. A közlemény szerint

a férfiaknál különféle karók és más eszközök is voltak.

A járőrök azonnal a verekedéshez siettek, majd megkezdték a felek szétválasztását, a helyszínre pedig további rendőri egységek is érkeztek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A hívásra karót ragadtak

A szemmel láthatóan erősen ittas társaság tagjai az egyenruhásoknak elmondták, hogy az este folyamán együtt italoztak, majd mindenki hazament. Az egyik férfi azonban otthon észlelte, hogy nincs meg a telefonja, ezért dühös lett és

magához véve egy bozótvágót telefonja keresésére indult.

A férfinek az is eszébe jutott, hogy esetleg italozó partnerei vették el készülékét, ezért a lépcsőházukhoz ment, és ott hangosan, szitkozódva hívta őket újra az udvarra. A barátok a hívó szóra egy-egy karót vettek magukhoz, és az udvarra siettek, ahol összeverekedtek.

A rendőrök azonban észlelték az incidenst és elfogták a verekedőket.

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben – írják.