Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Videón, ahogy egy szatír több embert véresre ver Gyulán

Bántalmazás a gyulai hajléktalanszálló előtt gif
Vágólapra másolva!
Szemérem elleni erőszak és rablás miatt volt büntetve korábban az a férfi, aki egy hete több embert is brutálisan megvert Gyulán. Volt, akit még az után is ütött, hogy már a földön feküdt, tehetetlenül.
Vágólapra másolva!

A gyulai hajléktalanszálló előtt esett neki egy embernek a 24 éves, különös visszaesőnek minősülő férfi. Többször megütötte az ismerősét.

Még akkor is verte, amikor ő már a földön feküdt, és védekezni sem tudott.

Aztán egy másik embert is többször megütött, majd visszament ahhoz, akit először kezdett verni, és újból ütni kezdte. Aztán a padon egymás mellett ülő embereknek egymás után húzott be egyet-egyet. A teljes brutális támadást felvette egy térfigyelő kamera.

Az áldozatai 62 és 73 év közötti gyenge fizikumú emberek, köztük két nő. Őket ütötte rugdosta. Kettejüknek az orra is.

Az agresszív férfit hétfőn fogták el, jelenleg öt rendbeli minősített testi sértésével gyanúsítják, és indítványozták a letartóztatását, ugyanis

az ügyészség szerint tartani lehet attól, ha szabadon marad, megszökik vagy elrejtőzik, ahogy az sem zárható ki, hogy hasonló erőszakos bűncselekményt követ el.

Végül a bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el, és előírta, hogy a hajléktalanszállótól és a megvert emberektől tartsa távol magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről