Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kalapáccsal, harapófogóval, és késsel kínozta szerelmét a féltékeny nyíregyházi férfi

Vágólapra másolva!
A férfi vádolta élettársát, hogy hűtlen volt hozzá, amíg a börtönben volt, emellett azért is őt okolta, mert nem fizette be helyette a pénzbüntetést. A nő a bántalmazás miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

A férfi öt éve élt együtt a nővel, és két közös gyerekükkel. A férfi külföldön dolgozott biztonsági őrként, havonta-kéthavonta látogatott haza.

Egy éve 50 nap elzárást kapott, mert nem fizetett be egy pénzbüntetést.

Ebből január végén szabadult, élettársa a két gyerekkel Budapesten várt rá. Már találkozásukkor kifogásolta, hogy miért nem fizette ki a nő a pénzbüntetést, és hűtlenséggel is meggyanúsította. Az éjszakát egy szállodában töltötték, ahol a férfi többször kézzel

megütötte a nőt, majd arra kényszerítette, hogy a földön aludjon, ne pedig mellette az ágyon. Másnap érkeztek Nyíregyházára, ahol az otthonukban a rengeteg pálinkát ivott. Éjjel előbb egy kalapáccsal kezdte ütni az ágyon ülő nő lábát, majd földre rántotta, és ököllel folytatta. Aztán felkapott egy kést is, amivel többször megszúrta a nőt.

Közben azt ismételgette, hogy mindez azért történik, mert számára szenvedés volt az 50 nap börtön.

Ezután egy harapófogót vett magához, amivel a nő fejére ütött, majd ismét késsel folytatta a szurkálást. Végül a nő könyörgött, hogy hívjon számára mentőt, de előbb

meg kellett ígérnie, hogy azt fogja állítani, hogy ismeretlenek bántalmazták.

A nő akkor már a szúrt sebektől életveszélyes állapotban volt, csak azért élhette túl a támadást, mert a kórházban ellátták a sebeit.

Az ügyészség azt indítványozta, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tenne, és nem ragaszkodik a tárgyalás megtartásához, akkor a bíróság hét év börtönbüntetésre ítélje. Ezért a bűncselekményért a törvény szerint 2-8 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez