Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Apa lett a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi

B.L. emberölés bűntette, VV Fanni, Novozánszki Fanni, 2020.01.07.
Vágólapra másolva!
Fia született B. Lászlónak, aki a VV Fanni ügy egyetlen gyanúsítottja. A férfi jelenleg házi őrizetben van, és mivel a barátnője egy másik városban él, csak hétvégente láthatja a fiát. Az egykori valóságshow-ban szereplő nő meggyilkolásával kapcsolatban a bűnrészességét elismerte, de a gyilkosságot továbbra is tagadja – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László eleinte letartóztatás alatt állt, később viszont házi őrizetbe került. Most van egy barátnője, aki terhes lett tőle. A gyerekük október elején megszületett, de a férfi nem lehet feltétlenül boldog, mivel valószínűleg a házi őrizetből még vissza fog kerülni a börtönbe.

– mondta B. László a Borsnak. Hozzátette, hogy most már a család nevének tisztázása mellett a kisfia felneveléséért is harcol.

B. László korábban beismerte, hogy ő vitte el Fannit a lakásából, majd odaadta a „problémamegoldó" embereknek, azt viszont továbbra is tagadja, hogy megölte a nőt.

B. László a bíróságon Fotó: Polyák Attila - Origo

Nálunk egyetlen verzió van, hogy László a személyi szabadság megsértéséért kap büntetést. Ennek a legfelső határa öt év, de első elkövetőkre nem szoktak maximális büntetést róni. László ráadásul három éve előzetes letartóztatásban van, igaz, a házi őrizet miatt ezt mindössze két évnek számítják majd be, de így is azt gondolom reálisnak, hogy a vádlott pár hónapra megy majd csak vissza a börtönbe – mondta a lapnak B. László nagybátyja és korábbi ügyvédje, dr. Brodmann Péter.

Az ügyvéd elmondta, hogy a csecsemő egészséges. Az anya egy másik városban lakik, hétvégente szoktak Dunaújvárosba utazni B. Lászlóhoz.

Az utolsó VV Fanniról készült fotó Forrás: Blikk

Nincs holttest

Novozánszki Fanni akkor vált ismerté, amikor 21 évesen bekerült egy realityműsorba.

Ezek után prostituáltként kezdett el dolgozni a luxuslakásában.

2017 novemberében viszont váratlanul eltűnt. A rokonai és a barátai sem érték el őt telefonon, a lakásán sem találták. Ezek után bejelentést tettek a rendőrségen, és elkezdték mindenhol keresni.

Két héttel később már nem eltűntként kezelték a nő ügyét, hanem gyilkosság miatt nyomoztak.

Letartóztatták B. Lászlót, mert felvette a ház egyik kamerája, ahogy lehozza a lépcsőn Fanni élettelen testét és berakja a kocsijába.

Később meg is találták Fanni vérét a férfi bérelt autójában.

Forrás: police.hu

A holttestet már nagyjából mindenhol keresték, Dunában, kútban, Balatonban, egy nagy, erdős részen elásva, de nem jártak sikerrel. Felvetődött annak a lehetősége is, hogy a gyilkosa vaddisznókkal etette meg a maradványait, vagy egy krematóriumban illegálisan elhamvasztották.

Az ügy egyetlen gyanúsítottja B. László, aki a vád szerint az érintett időszakban anyagi nehézségekkel küzdött, és Fannitól próbált meg pénzt szerezni. Azon az estén felment hozzá és brutálisan megverte, majd több fordulóban levitte a cuccainak egy részét, hogy úgy tűnjön, elutazott.

Fannit utoljára vitte le az autóba. Nem lehet tudni, hogy élt-e még vagy halott volt.

Még aznap VV Fanni kulcsival visszament a lakására és kifosztotta.

B. László a bűnrészességet beismerte, a gyilkosságot viszont tagadja. Azt mondja, hogy amikor felment Fannihoz, az egyik barátnője is ott volt, aki arra kérte, hogy ne hívjanak mentőt, mert akkor bajba fognak kerülni. Inkább vigyék el valahova, ahol előre lebeszélten odaadják idegeneknek. Ahogyan a férfi fogalmazott, "problémamegoldó embereknek" adták oda Fannit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről