Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy 16 éves fiú kirabolt egy 42 éves nőt Budapesten

Kitépte egy 42 éves nő kezéből a táskáját és ököllel ütötte meg egy 16 éves fiatal
Kitépte egy 42 éves nő kezéből a táskáját és ököllel ütötte meg egy 16 éves fiatal
Vágólapra másolva!
A lépcsőház kapujában támadt rá a 42 éves nőre egy akkor még ismeretlen férfi. Kiderült, hogy a rabló egy 16 éves fiú, és két társa is volt. Több kerület rendőrei közös munkával, kamerafelvételek alapján azonosították be a fiatalokat - írja honlapján a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Október 11-én az éjszakai órákban hazafelé ment a 42 éves nő, amikor

a lépcsőház kapujában egy férfi kitépte a kezéből a táskáját és közben ököllel arcon ütötte, amitől a nő a földre esett és rövid időre elájult,

a férfi pedig elmenekült a helyszínről. A XXII. kerületi rendőrök a helyszínen megtalálták a táska elszakadt fülét és a táskát is, amiből hiányzott a nő mobiltelefonja és az iratai is.

A 16 éves rablót bevezetik a kapitányságra a rendőrök Forrás: youtube.com

A nyomozók az erzsébetvárosi és a kispesti rendőrökkel együttműködve a

kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett rablót, egy 16 éves fiút.

Kiderült az is, hogy a támadásban rajta kívül még ketten részt vettek. Amíg egyikük megtámadta a 42 éves nőt, addig a másik két ember figyelte az utcát.

A 16 éves M. V. A.-t 2020. október 13-án 18 óra 20 perckor a VII. kerületi lakcímén elfogták, majd bevitték a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kérték az ügyészséget, hogy javasolják a letartóztatását a bíróságnak, amit október 16-án elrendeltek.

A 16 éves fiú lakcímén tartott házkutatás során megtalálták a támadáskor viselt ruháját, ami a kamerafelvételeken is jól látszódott.

A rablásban részt vevő két másik fiatalt, egy 17 éves lányt és egy 26 éves férfit a fővárosi rendőrök október 14-én a délelőtti órákban fogták el

a XIII. és a XXII. kerületben. Őket a rendőrök bűnsegédként elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről