Szemtanúkat keres a Szegeden halálra gázolt kislány édesanyja

szegedi gyerekgázolás
Zsuzsa reggel még oviba vitte a gyermekét, délután megtörtént a tragédi.
Vágólapra másolva!
Sóderszállító teherautó gázolt halálra egy hatéves kislányt Szegeden hétfő délután. Kiarát nevelőapja testvére hozta el az óvodából. Az édesanya megbízott a fiatal nőben, akire most sem haragszik, de szeretné tudni, hogy pontosan mi történt - írja a Borsonline.
Vágólapra másolva!

Bernát Zsuzsanna egyetlen gyermeke volt a hatéves Kiara, akinek igyekezett mindent megadni - írja a Bors.

Zsuzsa reggel még óvodába vitte a gyermekét, délután megtörtént a tragédia Forrás: Facebook

Megbízott a sógornőjében

Az anya megbízott sógornőjében, hiszen Beáta többször is vigyázott már a kislányra. Az óvodában is leadta a nevét, hogy az intézményben tudják:

neki nyugodtan kiadhatják a gyermeket.

Hétfőn is Bea ment a kislányért, mert az anya nem ért volna oda időben, aznap töltötte házvezetőnőként a próbanapját az új munkahelyén.

Megérezte az anya, hogy baj van

Hétfő reggel szokásaiknak megfelelően az anya és lánya együtt indultak el otthonról.

– mondta a Borsnak a gyászoló édesanya, akit délután telefonon hívott a sógornője. Zsuzsanna megérezte, hogy nagy baj van.

- mondta a Borsnak Zsuzsanna.

Az elgázolt kislány anyja szemtanúkat keres

Zsuzsanna olyan szemtanúkat keres, akik látták a balesetet, és arra kéri őket, jelentkezzenek nála, vagy a rendőrségen.

Az anya a saját bevallása szerint nem haragszik a sógornőjére, de szeretné megtudni a teljes igazságot a baleset körülményeit illetően.

- részletezte Zsuzsanna. Az anya hozzátette: senkit sem szeretne ártatlanul vádolni, de abban bízik, hogy a valódi felelősök elnyerik méltó büntetésüket.

- emlékezett vissza Zsuzsanna. Az anya, mint mondta, tudja, hogy egy idő után új életet kell kezdenie, de egyelőre képtelen a jövőre gondolni. Zsuzsanna elmondta azt is, hogy napok óta nem tud aludni, így nem is álmodik a kislányával.

Nyugtatót sem szed, mert szembe akar nézni a valósággal.

Számára most az a legfontosabb, hogy a gyereke megkapja a végtisztességet, és mint fogalmazott a napilapnak, azután arra fogja feltenni az életét, hogy kiderítse, pontosan mi is történt azon a végzetes hétfő délutánon.