Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb részletek derültek ki a VV Fanni-gyilkosságról

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
A volt valóságshow szereplő feltételezett gyilkosa a karjában vitte Fanni testét az autóig. Ezt rögzítette a Marina parti ház parkolójának biztonsági kamerája, pénzt viszont nem vitt magával. A milliókra a barátnője bukkant rá a lakásban, ennek ellenére nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják B. Lászlót. Az áldozat családjának jogi képviselője szerint a férfi ujjlenyomatát még a szekrények tetején, a porban is megtalálták, mert nagyon keresett valamit, feltehetően a lány pénzét.
Vágólapra másolva!

A héten folytatódott a VV Fanni-ügy tárgyalása a Főváros Törvényszéken. Több tanút is meghallgattak, többek között az áldozat egyik barátnőjét, Hajnalkát is, akiről megírtuk, hogy már nem reménykedik abban, hogy Fanni életben van. Ő volt az, aki

rátalált az áldozat eldugott pénzére a szekrényben, amit aztán lefoglaltak a nyomozók.

VV Fanni Forrás: police.hu

A vád szerint B. László azért ment aznap Fanni lakására, mert tudott erről és meg akarta találni. dr. Lichy Gábor, az áldozat családjának jogi képviselője arról beszélt, hogy

a férfi ujjlenyomatát még a szekrények tetején, a porban is megtalálták,

mert nagyon keresett valamit. Ezt a férfi ügyvédje tagadta. A lány barátnője is úgy gondolja, hogy a pénz lehetett a gyilkos indítéka, és kereshette azt B. László.

B. László a bíróságon január 7-én Fotó: Polyák Attila - Origo

- idézte a Bors a lány szavait, aki ezután arról beszélt, hogy az állítólagos legjobb barátnője, Erika, aki a halála előtt pár hónappal bukkant fel Fanni életében, szintén a pénzére pályázott, kihasználta a lányt. Még a ruháit is ellopta.

Elárulta, hogy képtelen volt Hajnalka szemébe nézni, amikor felkereste azzal, hogy valami történhetett Fannival. Aztán azt mondta, később világossá vált neki, hogy B. László és Erika jól ismerték egymást. Az, hogy a nőnek köze volt a gyilkossághoz, nem tudni. Az viszont már kiderült a tárgyaláson, hogy dulakodásra, verekedésre, erőszakos támadásra utaló jeleket nem találtak az egykori valóságshow szereplő lakásában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről