Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az egész falu rettegett a baranyai drogbárótól

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő dolgok derültek ki a 36 éves V. Vilmosról, Baranya megye leghírhedtebb drogdíleréről: a férfi rendszeresen bántotta a saját rokonait, a vitákat veréssel oldotta meg, és a magyar online drogpiac 80 százaléka az ő kezében volt. Két év alatt multimiliomossá vált illegális, bűnszövetségben elkövetett üzleteiből, és az egész falut terrorban tartotta.
Vágólapra másolva!

A magyar drogbárót a hétvégén fogták el a társaival együtt. A letartóztatott férfi egyik régi ismerőse sokkoló dolgokat mesélt róla a Blikknek.

- árulta el az ismerőse.

illusztráció Forrás: Shutterstock

A börtön világa nem újdonság a büntetett előéletű Vilmos számára, hiszen korábban többször is járt már ott. A Baranya megyei kis faluban élő férfi évekkel ezelőtt "kicsiben kezdte" a dílerkedést, mostanra viszont profi hálózatot épített ki.

Társaival együtt két év alatt 14 ezer csomagot kézbesített, amellyel közel 200 millió forintot keresett.

A csoport külön informatikust és logisztikust is alkalmazott. A külföldi weboldalakról beszerzett anyagot pedig postán, illetve futárcégekkel küldték el a vevőknek.

A rendőrök hosszas felderítés után csaptak le rájuk, a vezért, a testvérét és a feleségét Horvátországban kapták el.

Bűnszervezetben, kereskedéssel elkövetett kábítószerrel visszaélés miatt nyomoznak ellenük.

Mint kiderült, a férfi nemcsak a családját, de a tágabb környezetét is rettegésben tartotta. Ismerőse elárulta, hogy Z. Vilmos a korábbi feleségével is kegyetlenül bánt.

– mondta a férfi felháborodva.

A Blikk információi szerint

a férfi valószínűleg a dark weben elérhető Silk Road, vagyis Selyemút nevű internetes piactéren keresztül rendelte a drogot.

Ezen az oldalon minden kábítószerfajta megtalálható, de csak speciális böngészővel nyitható meg, hiszen direkt úgy tervezték, hogy a keresőmotorok számára láthatatlan legyen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez