Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fegyvert kerestek, mást találtak egy pomázi férfinál - videó

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették egy pomázi férfit a rendőrök, mert a tartózkodási helyén kábítószergyanús anyagot és a drogárusításra alkalmas eszközöket foglaltak le.
Vágólapra másolva!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának információi alapján a szentendrei rendőrök elindultak egy pomázi férfihoz.

Úgy tudták, hogy engedély nélkül tart fegyvereket otthon.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai kedden, augusztus 18-án délelőtt megjelentek a lakásban, ahol a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztályának munkatársai, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is jelen voltak.

A pomázi házátkutatták.

Fegyvert ugyan nem találtak, de elég sok kábítószergyanús növényi származék, fehér kristályos por, vödrök, műanyag tálak, egy vákuumcsomagoló gép, egy elektromos daráló, több száz üres önzáró tasak, mobiltelefonok, és több mint félmillió forint előkerült.

Ezeket mind lefoglalták, a fehér port pedig bevizsgáltatták.

A szakértő szerint kokain.

A 37 éves W. Rolandot kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Vele szemben az eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről