Ismerősei mérgeztek meg egy nyugdíjas férfit Dunaújvároson

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy 26 éves ócsai nőt, aki a gyanú szerint megmérgezett egy idős házaspárt. A mérgezést az idős férfi nem élte túl. A nőnek a gyanú szerint társa is volt, élettársa, egy 58 éves férfi. Őt még keresik a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

A dunaújvárosi rendőrök eljárást indítottak egy 85 éves, helyi férfi halála miatt.

A nyugdíjas férfit feleségével együtt, magatehetetlen állapotban vittek kórházba február 23-án, ahol a kezelés ellenére március 7-én meghalt. A nyomozás során megállapították, hogy megmérgezték.

Időközben a házaspár dédunokája feljelentést tett arról, hogy

február 23-a óta a dédszülei bankszámlájáról több millió forint hiányzik, és többször vásároltak vele idegenek játékboltokban, éttermekben.

Az életben maradt idős asszony a rendőröknek elmondta, hogy a lakásban tartott, spórolt pénzükből még októberben több millió forint eltűnt, ezért elhatározta, hogy a maradék összeget bankban helyezi el.

Az adatgyűjtések, tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök azonosították az elkövetőket, egy fiatal nőt, és élettárását, akik jól ismerték az idős házaspárt.

A nő társával együtt február 23-a előtt többször is túladagolta őket gyógyszerrel, hogy ezzel a halálukat okozzák.

A 26 éves K. Andreát a Fejér megyei rendőrök július 22-én elfogták, őrizetbe vették, majd gyilkossági kísérlet miatt kihallgatták. A rendőrök javasolták a letartóztatását. Társa, az 58 éves M. László, mióta megtudta, hogy a rendőrök keresik, szökésben van. Ellene július 23-án elfogatóparancsot adtak ki.