Keménymag: Lehet, hogy az MSZP pénzt is adott az álmentősnek?

Keménymag Hír TV
Vágólapra másolva!
Több fekete rendőr és civil is az Amerika-szerte fosztogató csürhe áldozatává vált. Tragikus sorsukról azonban szinte egy szó sem esik a fősodratú médiában. Vajon, az ő életük nem számít? Az ő meggyilkolásuk is bizonyítja, hogy az Egyesült Államokban kitört zavargások nem a feketékről szólnak – hangzott el a Hír TV népszerű műsorában, a Keménymagban, amelyben az MSZP csaló, álmentős videójáról is szó volt. A műsor vendégei Apáti Bence balettművész és publicista, Dezse Balázs újságíró és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista voltak.
Vágólapra másolva!

A George Floyd erőszakos halála miatti tömegtüntetések kitörése óta ömlik a médiából, hogy tombol az Egyesült Államokban a rendőri rasszizmus, a feketék végre kiálltak a jogaikért, pedig az egyáltalán nem igaz, hogy az afroamerikai lakosok testületileg a rendbontás mellett lennének.

– hívta fel rá a figyelmet Dezse Balázs a műsorban.

A műsorvezető, Velkovics Vilmos felvetésére, hogy a békés fekete lakosság sem ért egyet az agresszióval, hiszen például volt olyan afroamerikai boltos asszony, akinek az üzletét teljesen szétverték, Jeszenszky Zsolt elmondta, David Harris Jr. aktivista egy videóján azt lehet látni, hogy

egy texasi fegyverboltban szinte csak feketék vásároltak fegyvert azért, mert féltik a biztonságukat a csürhétől.

Dezse Balázs szerint a nyílt utcán, egy fekete által agyonlőtt David Dorn nyugalmazott afroamerikai rendőr esete is bizonyítja, hogy

a zavargások nem a feketékről szólnak.

Említette, hogy egy rendőr sheriff arról beszélt az egyik amerikai hírcsatornán, hogy konkrétan ezen a héten a negyedik halott fekete rendőrt temették el. A fekete rendőr élete vajon számít-e, vagy a fekete boltosé? - tette fel a kérdést.

Jeszenszky Zsolt hozzátette: a KingFace nevű fekete aktivista „all black lives matter" néven indított egy új mozgalmat, vagyis hogy „minden fekete élet számít", a fekete boltosé, a fekete rendőré, sőt az abortált fekete bébik élete is számít.

A Keménymagban ezután részletesen beszéltek az MSZP videóhamisítási botrányáról, Jeszenszky Zsolt pedig felvetette: lehet, hogy az MSZP pénzt is adott az álmentősnek?

Nézze meg a Keménymag teljes adását!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!