Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Halász János: Már nemcsak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja a baloldal

Kecskemét, 2020. június 15. Biró Albert kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó leveleket készül bedobni a postaládákba egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdődött a nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. MTI/Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nemcsak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja - mondta Halász János, a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.
Vágólapra másolva!

Halász János azt mondta, egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett,

- jelentette ki a politikus.

Íme a videó:

Forrás: Origo

Halász János szerint

hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről".

Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelművé teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak - mondta Halász János.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről