Cenzúrázták Kovács Zoltán válaszcikkét

Operatív törzs sajtótájékoztató 2020.03.19. ,   Kovács Zoltán
Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.
Vágólapra másolva!
Az EUobserver cenzúrázva közölte Kenneth Rothnak, a Human Rights Watch ügyvezető igazgatójának véleménycikkére adott reakcióját - ezt a közösségi oldalán írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.
Vágólapra másolva!

Íme a törtölt rész: "Politikailag motivált csoportok láncolatával állunk szemben, amelyek közül jónéhányat, mint például a Human Rights Watch-ot, a filantróp Soros György finanszíroz. Azért támadják az Orbán-kormányt, mert kiáll a nemzeti szuverenitás, a zsidó-keresztény kultúra és identitás, illetve az erős tagállamokon alapuló Európai Unió mellett, és ez akadályozza az ő globalista politikai programjukat."

Kovács Zoltán azt írta,

A szólás- és véleményszabadság a demokrácia alapja. A vélemények sokszínűsége – azok tartalmára való tekintet nélkül – a társadalmat toleránsabbá teszik. A szükségtelen korlátozás pedig ezzel épp ellentétesen hat. Így épül hát az ultraliberális véleménydiktatúra a nyugati sajtóban - zárul a bejegyzés.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Soros György által pénzelt Human Rights Watch ismételten valótlanságokat állított Magyarországról, Kovács Zoltán egy válaszcikkben leplezte le a hazugságokat.