Soros embere megmondja, mit kellene tennie a magyaroknak

Sargentini jelentés, Orbán ellen felszólalók
Frans Timmermans- Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége
Vágólapra másolva!
Miután Frans Timmermans felszólalt az MSZP szombati EP-lista-állító kongresszusán, az Euronewsnak adott interjút, amelyben meghatározta, hogyan kellene viszonyulniuk a magyaroknak a kontinensre irányuló migrációhoz. „Hiszek benne, hogy az a legfontosabb dolog, amit tehetünk a magyar társadalomért, hogy megszabadítjuk az idegenektől való rettegéstől” – szögezte le az európai politikus. A bevándorláspárti mantra nem véletlen, Timmermans Soros György egyik legfőbb európai szövetségese.
Vágólapra másolva!

Tele volt a média Frans Timmermans, az Európai Bizottság jelenlegi első alelnökének, az európai szocialisták csúcsjelöltjének budapesti látogatásával. Soros György egyik legfontosabb európai politikusa azért érkezett a magyar fővárosba, hogy támogatásáról biztosítsa a látványosan megroggyant magyar szocialistákat, illetve népszerűsítse magát a májusi EP-választás előtt. Miután felszólalt az MSZP feszültségekkel teli EP-lista-állító kongresszusán, az Euronewsnak adott interjút, amelyben meghatározta, hogyan kellene viszonyulniuk a magyaroknak a kontinensre irányuló migrációhoz.

Soros európai politikusa szerint a bevándorlás erőssé tesz

Hiszek benne, hogy az a legfontosabb dolog, amit tehetünk a magyar társadalomért, hogy megszabadítjuk az idegenektől való rettegéstől” – adott iránymutatást tegnap közzétett interjújában a bevándorlás bűvöletében élő politikus, hozzátéve, a bevándorlás nem erőssé, hanem gyengévé teszi Magyarországot. „Az ország akkor lehet erős, ha felhagy azzal a gondolattal, hogy a hátarain kívül mindenki fenyegetést jelent rá” egészítette ki korábbi gondolatait Timermans, szerinte ennek éppen az ellenkezője igaz. Nem sokkal később pedig a Soros-féle Transparency International jelentésére hivatkozva határozta meg, hol van, és hol nincs korrupció Európában.

Frans Timmermans – Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége Forrás: Hirado.hu

A bevándorláspártiak fő erejének az európai választási csúcsjelöltje, Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke köztudomásúlag Soros György embere” – ezt Orbán Viktor kormányfő mondta a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában január végén. A magyar miniszterelnök állítását támasztja alá az a tény, miszerint Timmermans volt az egyik olyan EU-s vezető, akivel a legtöbbször találkozott a spekuláns az elmúlt években. A politikus mindemellett

számos alkalommal kifejtette, hogy nagyra tartja, és többször meg is védte az amerikai spekulánst.

Semmi kétségem afelől, hogy őszintén és igazán elkötelezett a szabadság, a demokrácia és a polgárainak egyenlő jogokat biztosító nyílt társadalom mellett. Ezt az elkötelezettséget magam is osztottam szakmai pályafutásom során, és az utolsó leheletemig ragaszkodni fogok hozzá” – mondta el korábban Sorosról. A Die Zeit német hetilapnak adott 2017-es interjúban pedig Timmermans egyetértett a kérdező riporterrel: ő is antiszemita felhangúnak értette, és „felháborította”, amikor Orbán Viktor kormányfő „amerikai pénzügyi spekulánsként” utalt Sorosra.