Az ellenzék DK-s vezére trágárkodva szidta a tüntetőket a tegnapi kudarc után

Vágólapra másolva!
„Mert addig, amíg online közvetítéseket nézve süppedtek bele a fotelbe, itt megmondom mi lesz: ló*asz” – ezekkel a szavakkal értékelte a tegnapi ellenzéki tüntetéseket Hommonay Gergely, az ellenzék nőstény macskája nevében beszélő vezére. Posztjában az ellenzéki szimpatizánsokat tette felelőssé az újabb kudarcért, meglátása szerint azért jött az újabb fiaskó, mert nem emelték fel „a nagy valagukat”, hanem inkább online közvetítéseken keresztül követték az eseményeket. 
Vágólapra másolva!

Tegnap hírt adtunk róla, hogy az előzetes ellenzéki várakozások ellenére minden eddiginél kevesebben tüntettek Budapesten. Az Orbán Viktor évértékelőjére időzített összellenzéki megmozdulás pillanatok alatt kudarcba fulladt: mindössze alig négyszáz ember tartott az ellenzéki politikusokkal a Várba, a Lánchíd elfoglalásánál meg egész egyszerűen elfogytak az emberek. Nem csoda, hogy nem mindenki fogadta jól az újabb fiaskót.

A macskás vezér szerint ló*asz lesz itt, ha így megy tovább

Emeljétek fel a seg*eteket, mert még internet sem lesz” – ezzel a felütéssel értékelte a vasárnapi történéseket Hommonay Gergely. A nőstény macskája nevében beszélő aktivista közösségi oldalán hosszasan kritizálta az ellenzéki szimpatizánsok inaktivitását, nem egyszer trágár kifejezésekkel megspékelve. Kifogásolta, hogy amíg Brüsszelben több tízezren vonultak utcára, addig „Magyarországon az emberek leszarnak mindent”. Szerinte a magyar kormány rosszul teljesít, ennek ellenére csupán „pár ezer” ellenzéki ment el a tegnapi megmozdulásra. Állítása szerint ennél sokkal többen lennének, csakhogy az ellenzékiek egy része inkább Facebookon kommenteli az eseményeket, és „nem emeli fel a nagy valagát”.

– írta felháborodottan az ellenzéki szimpatizánsok tarthatatlan hozzáállásáról, majd ezt követően egy javaslatot is megfogalmazott: "namost, nem az online közvetítéseket kellene nézni, meg bekommentálni, hogy „mocskos Fidesz”, hanem felemelni a nagy valagatokat, és kimenni az utcára." Ezután azt is vázolta, ilyen teljesítmény után mi várható az ellenzék számára:

Mert addig, amíg online közvetítéseket nézve süppedtek bele a fotelbe, itt megmondom mi lesz: lóf*sz.

Pedig Hommonay tényleg mindent megtett annak érdekében, hogy ne csak otthonról szemléljék az eseményeket a kormányellenes szimpatizánsok, korábbi posztjában egy az egyben kiállt a Jobbik mellett. Miután az Állami Számvevőszék múlt pénteken ismét megbüntette Sneideréket, közösségi oldalán megkérte őket, folytassák az ellenállást, mert tartoznak ezzel az országnak. Cserébe felajánlotta szolgálatait, egy vallomás keretében:

– írta az aktivista, aki még egy DK-Jobbik összefogást is bevetett annak érdekében, hogy kimozdítsa fotelükből a potenciális ellenzéki forradalmárokat.

Az antiszemitizmus összeköt?

Nem feltétlenül véletlen a náci botránysorozatba keveredő Sneider Tamásék melletti kiállása, hiszen korábban saját maga is antiszemita kijelentéseket tett. „Hány sovány rabbit láttál már?” – tette fel a kérdést egy korábbi bejegyzésében, amivel egyértelműen arra utalt, hogy minden vallási tanító kövér. A túlsúlyosságukat azzal magyarázta, hogy folyamatosan dínomdánomoznak. Posztjában később arról írt, hogy személyes meggyőződése szerint egy átlagember onnan veszi észre, hogy purim van, hogy

Nem volt a legszerencsésebb a párhuzam, hiszen ezzel Hommonay lényegében részeg transzvesztitákhoz hasonlította a zsidó embereket.